Megasnel: de dienstverlener op het gebied van data & techniek

author
1 minuut, 33 tweedes Lees

Megasnel is een dienstverlener op het gebied van advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van data- en ICT infrastructuren voor particulieren en MKB. Ze vinden dat ICT en data betrouwbaar moet zijn en zonder problemen moet werken, daarom zorgen zij dat op een betaalbare manier alles goed blijft functioneren. Van databekabeling, stroomoplossing, netwerkbekabeling of het inrichten van ICT systemen tot maatwerkoplossing voor de infrastructuur voor een woning, Megasnel doet het allemaal. Hier een greep uit de diensten die zij verlenen.

Alarmsystemen

Een alarminstallatie is voor sommigen onmisbaar als het gaat om veiligheid en beveiliging van hun eigendommen. Een elektronisch systeem detecteert een ongewone situatie en alarmeert de aangewezen personen en partijen. Megasnel levert verschillende soorten alarmsystemen zonder abonnement en bij de aanschaf van een alarmsysteem doet Megasnel ook de montage en installatie.

Elektra

Voor ieder pand, of het nu voor privé of zakelijke doeleinden wordt gebruikt, moet de elektra goed aangelegd worden. Om de elektra veilig aan te leggen moeten professionals met de juiste kennis dit aanleggen. Megasnel legt zowel stroom als CAI (TV) en CAT (UTP/netwerk) bekabeling aan. De juiste kennis maakt het dat het bedrijf met de klant meedenkt en de juiste structuur in elektra netwerken en databekabeling aanbrengt.

Computer cleaning

Onze toekomst is techniek. Maar de juiste onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Zo moeten technische apparaten regelmatig schoongemaakt worden om ook hygiëne voor medewerkers te kunnen garanderen. Computers trekken veel stof en vuil aan en dit moet op een professionele wijze schoongemaakt worden. Telefoons zijn een broedplaats van bacteriën en virussen en onderzoeken wijzen aan dat deze bacteriën huidirritaties en griep kunnen veroorzaken. Ook de koelventilatoren van computers zuigen veel lucht naar binnen waardoor de onderdelen bedekt worden onder een laag van stof. Met als resultaat met storingen en uitval. Door het op professionele wijze te laten schoonmaken verleng je de levensduur van de apparaten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X